Wie schrijft?

Lieke van der Heijden

Toen ik deze Blog in 2018 begon, was het over veiligheidsbeschermende brillen en toen het over veiligheid kwam, is de veiligheidsbeschermende brillen niet veilig. Ik begon deze beschermende brillen te onderzoeken toen ik me aan Holland bewoog. In 2018, heeft de Nederlandse overheid het gebruik van deze Veiligheidsbeschermende brillen voor elke bestuurder verboden om de auto te drijven.

Het eerste ding moest ik doen toen ik in Nederland was was te controleren deze veiligheidsbeschermende brillen om zeker te zijn zij geen probleem met de zon of de glans hadden. Ik zocht en ik vond heel wat veiligheidsvideo's. Maar er zijn vele video's zonder veiligheidsinstructies. En wanneer u op hen let, kunt u niet vertellen als de bestuurder de veiligheids of niet beschermende brillen draagt. Als hij met de Veiligheidsbeschermende brillen drijft, moet hij hen dragen wanneer de zon op de zon is en als er een bezinning van de zon op de lenzen is.

Vooruitgang

Toen ik school beëindigde nam ik mijn eerste baan op. Ik deed dit meer dan 2 jaar. Aanvankelijk was ik zeer gelukkig. Ik werkte in de school als verpleegster maar tegelijkertijd was ik ook een deel van het schoolbeleid en ik had het voelen ik aan de studenten werkelijk nuttig was.

Het is gemakkelijk om te zeggen dat een baan „gevaarlijk“ is als het betekent ik mijn lichaam en mijn eigen leven moet gebruiken, en het een groot gevoel is wanneer ik zie dat de studenten veiligheidsbeschermende brillen voor een veiligere het leren ervaring gebruiken. Maar wat als, bijvoorbeeld, u een leraar bent die met studenten in de klasse van 9de nivelleermachines werkt? Wat als u beschermende brillen gebruikt die de studenten de gevaren van hun milieu laten zien en, als zij gebeuren om eyeful van uw gezicht en handen te vangen, dat het veiliger is om rond in het klaslokaal te gaan dat hen draagt? Ik heb dit aan me zodat vaak zien gebeuren die ik bijna heb willen om hen in een museum zetten.

In 2017, werd ik geïnterviewd door het Nederlandse televisienetwerk nrs. en zij gebruikten geen beschermende brillen voor hun gesprek. Ik heb veiligheidsbeschermende brillen onderzocht en gelukkig geweest dat mijn project is gekenmerkt. Het project is over veiligheidsbeschermende brillen en wat u nodig hebt om hen te gebruiken. Voor meer informatie, klik hier. Dit is mijn project en ik heb het voor onderwijs slechts doeleinden gecreeerd. U zou niet moeten proberen om hen voor werkelijk hoeveelheid werk te gebruiken aangezien het niet veilig zal zijn en zij worden niet ontworpen om op het gebied worden gebruikt. Als u één wilt uitproberen, zorg enkel ervoor het een lensbeschermer heeft, en u fijn zou moeten zijn.

De eerste versie van het project was in 2014, maar ik heb het reeds enige tijd uitgesteld. Ik maakte de beschermende brillen voor mij en zij hebben vrij goed gewerkt. Dit keer, ga ik hen voor anderen aan download en gebruik vrijgeven.

In sociale media, kunt u me, met mijn ogen, in de straten van Amsterdam vinden. Zo, verheug ik me op het kunnen u de beste artikelen over veiligheidsbeschermende brillen brengen.

Wanneer ik de tijd heb, zal ik een video over veiligheidsbeschermende brillen en mijn ervaring op de straten maken, zodat kunt u ervaren wat het als in Amsterdam op de comfortabelste manier is. Ik zal sommige nuttige informatie en uiteinden in de toekomst posten, als hoe te op uw veiligheidsbeschermende brillen te zetten en hoe te om uw die ogen tijdens de rit worden beschermd te houden, maar ik zal geen video's over de daadwerkelijke rit, maar enkel over de ervaring en over veiligheid, evenals de veiligheid in het algemeen uploaden. Ik geloof het belangrijk veiligheidsinformatie is kunnen delen, zodat als u om het even welke commentaren of vragen hebt, te laten gelieve me in de hieronder commentaren kennen. Ik zou over de veiligheid van uw ervaringen in Amsterdam houden van te horen, omdat wij in een era van technologie en veiligheidskwesties leven.

Mijn vader altijd vertelde me, dat ik een deskundige op veiligheid zou moeten worden en hetzelfde type van veiligheidsbeschermende brillen zou moeten kunnen dragen zoals mijn ouders. Zo besliste ik dit te doen, en nu ben ik van mening dat ik kan dit doen.

Zoals u het weet, was ik in een verkeersongeval een paar maanden geleden en ik ga nu door een slechte fase. Mijn gezicht en mijn hals kwetsen wegens het ongeval, en mijn gezicht heeft het pijnlijkste zwellen wegens de besnoeiingen op mijn hals. Ik heb hulp van mijn ouders nodig door het pijnlijke en moeilijke proces om goed te zijn gaan, beter worden. Tevreden, als u in mijn positie bent, gelieve aan te schrijven me, en ik zal mijn beste proberen om u te helpen. Ik heb de volgende verbindingen gecreeerd die van hulp aan u kunnen zijn: Tevreden, laat me het weten, wat u zou willen lezen, en als er een andere dingen zijn die u denkt ik ongeveer zou moeten schrijven.